Cake-Billboard-2

Snoepen uit de muur

Met de hulp van professionele food kunstenaar Michelle Wibowo creëerde Mr. Kipling  een gigantisch billboard in Londen. Mr Kipling is bekend om zijn cakes en dan is het bijna voor de hand liggend dat de billboard gemaakt werd van 13.360 Mr. Kipling cakes. Maanden van voorbereiding en planning, en natuurlijk uren van het fysiek opbouwen van het indrukwekkende geheel. Alles maar dan ook alles, van de achtergrond details tot het logo, is gemaakt van cake.

Tja, de cakes blijven niet oneindig goed. Dus na oplevering mochten de geïnteresseerde voetgangers lekker snoepen uit de muur. Ze moeten het ook niet zo smakelijk opzetten letterlijk een billboard om op te eten. Mooie actie die uiteraard in London veel opzien baarde.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *