mieren

Succesvolle introductie SAEM

SAEM maakt duidelijk dat het alleen maar samen kan. Dat een bedrijf bestaat uit SAMEN-werkers en dat je SAMEN geweldig goed in staat bent om een organisatie te veranderen, te verbeteren en tot groei en bloei weet te brengen. Wie zijn ‘Wij’ van SAEM? Wij is een groep enthousiaste en professionele consultants, trainers en Lean experts. De basis is een klein team, waarvan Marie-José Nieuwenhuijsen de spil vormt. Aangevuld met experts, die soms nodig zijn om een traject tot een succesvol einde te brengen (ingehuurd, alleen waar nodig). Na 23 jaar ervaring in management, groepsprocessen, Lean- en verandermanagement bij ABN-Amro, heeft Marie-José ervoor gekozen haar droom te gaan leven en is SAEM begonnen. Bedrijven helpen antwoord te geven op de vele uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Donkervoort Communicatie heeft de huisstijl, website en andere communicatiemiddelen vormgegeven en gebouwd. Dordrecht is een nieuw bedrijf rijker met een hele eigenzinnige aanpak (kijk op www.wijsaem.nl).

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *