jachtbouwNederlandWerkThumb

Uitdaging

Jachtbouw Nederland beschrijft onderwerpen op het gebied van jachtbouw, maar besteedt ook ruim aandacht aan de ondernemingstechnische zaken, zoals organisatie, financiering, procesplanning, werving en opleiding van personeel. Tevens geeft Jachtbouw Nederland haar lezers zicht op innovaties of politieke discussiepunten die de sector aangaan. Jachtbouw Nederland beoogt haar lezers kennis en informatie te bieden, waarmee zij hun bedrijfsvoering verder kunnen optimaliseren.

Jachtbouw Nederland heeft DONKERVOORT gevraagd mee te denken in de verdere uitrol van multichannel informatie om haar lezers integraal te informeren en een verdere uitbouw van de lezerskring te bewerkstelligen. De uitgever heeft gevraagd om een design van het magazine dat ook bruikbaar is voor meerdere informatiekanalen. Dat is precies wat we gedaan hebben.

Oplossing

Interviews met jachtbouwers en haar klanten hebben een profiel opgeleverd voor de juiste bladformule en informatiestroom. Daarnaast is er een eigentijds design gemaakt voor het magazine dat past bij de uitstraling van de (luxe) jachtbouwers in Nederland en haar klanten. Dit design is ook toegepast op het jaarboek, het E-zine en JachtbouwActueel. DONKERVOORT maakt het magazine 6 x per jaar op en past geregeld vernieuwingen toe op alle uitgaven. www.jachtbouwnederland.nl